Om mig

Rolf HellmarkJag jobbar som föreläsare, lärare, entreprenör och musiker.


Jag vill genom mina föreläsningar beröra och inspirera andra att ta första steget mot en långsiktig förändring i livet. Oavsett vad vi vill göra för förändring i våra liv krävs en skillnad. Ofta stöter vi på motstånd när vi ska förändra oss själva och min föreläsning belyser vilka verktyg vi kan använda som verkligen gör skillnad.


Jag har jobbat som lärare på olika skolor i många år. Jag undervisar i estetiska ämnen samt entreprenörskap. För mig är lycka bl.a. när jag ser mina elever utvecklas och växa som människor. Och det är väl inte så konstigt? Det var ju därför jag valde läraryrket en gång i tiden.


Jag har en stark entreprenöriell ådra, och älskar när jag hittar en möjlighet som jag kan utveckla. Jag har under åren grundat och drivit en rad företag av olika karaktär såsom: musikförlag, inspelningsstudio, butiksverksamhet, husbyggarföretag samt fastighetsbolag. Mina erfarenheter delar jag med mina studenter samt vid mina föreläsningar.


Jag är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö, Lunds universitet. Jag är utbildad musiklärare och musikproducent. Jag har startat och spelat i en rad olika band och andra konstellationer, och är fortfarande ute och ger konserter. Ibland tar jag fram min gitarr och sjunger en låt på mina föreläsningar.

 

Om mig

SNABBLÄNKAR


HEM | FÖRELÄSNINGAR | BLOGG | OM MIG | KONTAKT

Copyright Rolf Hellmark © All Rights Reserved